Zorg en welzijn

BEPERK ZORGEN, ANGST EN ONZEKERHEID BIJ PATIËNTEN DOOR EEN INTERACTIEVE 3D / VR TOUR

Of u nu plastisch chirurg bent, tandarts of directeur van een verzorgingstehuis of ziekenhuis, het is uw taak om uw cliënten of patiënten te ontzorgen. Want vaak zijn er zorgen als het gaat over de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een opname, operatie of behandeling is én blijft spannend. Voor iedereen. Van jong tot oud.

Onze 3Dtours zorgen ervoor dat (toekomstige) cliënten uw praktijk, zorginstelling of kliniek al gezien hebben voordat ze een bezoek brengen. Dit zorgt voor vertrouwen. Ze weten waar ze naar toe gaan en dat maakt een bezoek al een stuk minder spannend.

Voordelen van onze 3Dtours voor zorginstellingen:

  • Beperk zorgen, angst en onzekerheid
  • Creëer vertrouwen door transparant te zijn
  • Toon ruimtes waar cliënten normaliter niet mogen komen
  • Bereid cliënten beter voor op een operatie of behandeling
  • Bied 24/7 een open huis voor toekomstige cliënten
  • Kosten- en tijdbesparing Voordeel 1

UW PRAKTIJK, KLINIEK OF ZORGINSTELLING OP EEN UNIEKE MANIER PRESENTEREN?
Wij gaan deze uitdaging aan!

Help jonge kinderen hun angst voor het onbekende overwinnen

Zeker jonge kinderen zijn gebaat bij een goede voorbereiding aan een opname of behandeling. Niet alleen de kinderen zijn gespannen, maar ook hun ouders. Vaak is er veel angst voor het onbekende. Met behulp van onze zeer realistische 3Dtours kunnen kinderen alvast rondkijken in uw ziekenhuis, kliniek of tandartspraktijk. Dit kunnen ze thuis spelenderwijs op een iPad of smartphone. Of zelfs in Virtual Reality via speciale VR-brillen.

Door middel van het aanbrengen van hotspots in de 3Dtours met links naar video’s, foto’s of websitepagina’s, kunt u  kinderen bovendien in hun eigen taal tekst en uitleg geven  over wat ze te wachten staat. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat kinderen uw ziekenhuis, praktijk en kliniek al leren kennen, nog voordat ze de operatie of behandeling moeten ondergaan.

De spanning wordt hiermee beperkt omdat ze bekend zijn met uw gebouw. Een uitkomst voor ieder kind en ouder! Maar ook zeker voor u, omdat uw cliënten rustiger en goed voorbereid bij u verschijnen.

matterport indoor view
virtuele tour

Bied ouderen een kijk in uw verzorgings- of verpleegtehuis

De stap naar een verzorgings- of verpleegtehuis is voor veel mensen erg groot. Zowel voor de persoon die gaat verhuizen als voor de familie. Zeker als dit een gedwongen stap als gevolg van geestelijke of lichamelijke gezondheid. Er komt vaak veel emotie bij kijken en er is veel weerstand en onzekerheid.

Met onze zeer realistische 3Dtours biedt u een helpende hand bij deze moeilijke beslissingen. U geeft toekomstige cliënten en hun familie een virtuele kijk in uw gebouw. Ook in ruimtes waar ze normaliter niet kunnen komen. Groot voordeel is dat ze bewoners daarmee niet storen of inbreuk maken op hun privacy. Door opnames te maken op tijden dat er geen of nauwelijks aanwezigen zijn, ontzien we daarmee uw cliënten én uw personeel.

Het is zeker niet voor iedereen mogelijk om uw tehuis te bezoeken vanwege tijd, afstand of gezondheid. De 3Dtours bieden hier een perfecte oplossing voor. U kunt toekomstige cliënten zowel voor – als na een fysiek bezoek woon- en verblijfruimtes laten zien, maar ook alle faciliteiten van het gebouw.

De 3Dtours zijn zo realistisch dat het lijkt alsof je daadwerkelijk in de ruimte staat. De tours kunnen via smartphone, tablet of PC zo vaak en waar dan ook ter wereld bekeken worden. Met de 3Dtours biedt u transparantie naar toekomstige cliënten in het vaak emotionele proces. U neemt hiermee een stukje onzekerheid weg en maakt het proces een stuk draaglijker.

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kliniek, praktijk of zorginstelling?

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw zorginstelling? We denken graag met u mee en komen met creatieve en effectieve oplossingen om uw (toekomstige) cliënten te ontzorgen.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat