Marketing-/communicatiebureaus

CREËER UNIEKE EN INTERACTIEVE BEDRIJFSPRESENTATIES IN 3D ÉN VIRTUAL REALITY VOOR UW KLANTEN

Maak het onderscheid voor uw klanten

Werkt u als reclamebureau voor bijvoorbeeld retailers, restaurants, showrooms, congrescentra? Ontdek dan de ongekende mogelijkheden die we aan het vastgoed van uw klanten kunnen toevoegen. Niets kan beleving van vastgoed beter overbrengen dan de 3Dtours van Via3D.nl. We voegen een derde dimensie aan het vastgoed toe, zodat uw klanten zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Door gebruik te maken van 3Dtours:

  • Word bekijken beleven: u vergroot verkoopkansen
  • Verrast en verbaast u klanten door deze nieuwe technologie
  • Worden websites en social media verrijkt interactieve content
  • Biedt 24/7 Open huis
  • Maakt u van evenementen en beurzen belevenissen

Zo werkt het!

Scannen

Configureren en uploaden

Beleven en delen

24/7 Te bekijken waar ook ter wereld

Door het gebruik van 3Dtours zorgt u voor meer interactie met de locatie die uw klant exploiteert. Of dit nu een congrescentrum is, een trouwlocatie, restaurant of winkel. De 3Dtour zorgt ervoor dat  de locatie 24/7 in optima forma getoond wordt, zonder dat er fysieke afspraken nodig zijn. De tours kunnen waar dan ook ter wereld op ieder device bekeken worden, zelf in virtual reality.

matterport smartphone
matterport mac

Exclusieve preview

Opent uw klant een nieuwe winkel, trouwlocatie of restaurant? Geef dan een exclusieve preview via 3Dtours van Via3D.nl aan vaste bezoekers en potentiële klanten. Niet alleen bezoekers van de opening kunnen de nieuwe zaak bewonderen, maar het is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar waar ook ter wereld te bekijken.

Genereer business met gamification

Genereer meer bezoekers, boekingen of bestellingen voor uw klanten door middel van 3Dtours. Laat zien wat uw klant “in huis heeft” en integreer de 3Dtours in diverse media zoals sociale media, emailmarketing en websites van uw klant.  De tours lenen zich ook uitstekend voor het toepassen van gamification.

matterport 3d scanner
virtual reality vastgoed

Evenementen en virtual reality

ent u als reclame of evenementenbureau betrokken bij de organisatie van een beurs of evenement dan leent de VR-mogelijkheid van de 3Dtours zich uitstekend om aandacht van het publiek te trekken. Virtual Reality is standaard opgenomen in de 3Dtours. VRbrillen trekken aandacht en dat is precies wat u voor uw klant wilt bereiken tijdens een evenement. De tours zijn te bekijken via Google Cardboards of een Samsung Gear VRbril.

Google Cardboards kunnen in de huisstijl worden vormgegeven en zijn een uitstekende give-away tijdens beurzen. Een Samsung Gear VR is wat prijziger dan de Cardboards, maar zeker betaalbaar en geeft een nog betere beleving van vastgoed. Bezoekers wanen zich even in locatie, winkel of restaurant dat u in virtual reality presenteert. Voegt u hier een spelelement aan toe dan is succes gegarandeerd.

Altijd optimaal gepresenteerd

Een beursstand is natuurlijk maar van tijdelijke aard, maar door het vastleggen van de beursstand geeft u uw klanten de mogelijkheid om waar dan ook via hun smartphone, tablet of laptop of zelfs in Virtual Reality hun stand te tonen aan potentiële klanten.

via3D-0858

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Even brainstormen over uw volgende evenement?

Heeft u binnenkort een evenement waarvoor u verantwoordelijk bent en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze 3Dtours. Of wilt u de opening van een nieuw bedrijf van uw klant een boost geven? Wij denken creatief met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden om dit tot een succes te maken.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat