Bouwbedrijven en aannemers

BIED TOEKOMSTIGE KOPERS OP ELK MOMENT EEN OPEN HUIS VAN UW WONINGEN
IN 3D EN VIRTUAL REALITY

Bent u catalogusbouwer of maakt u als bouwbedrijf gebruik van modelwoningen? Dan laten wij u graag kennis maken de toegevoegde waarde die u kopers van uw woningen kunt bieden met behulp van onze 3Dtours. Met de 3Dtours biedt toekomstige kopers namelijk 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een open huis in uw woningen. Ze kunnen virtueel bezoek in 2D, 3D én virtual reality brengen aan gerealiseerde woningen, waardoor ze een perfect beeld krijgen van de indeling en mogelijkheden.

Door gebruik te maken van 3Dtours:

  • Biedt u potentiele kopers 24/7 open huis
  • Heeft u een perfecte digitale portfolio
  • Komen bouwtekeningen tot leven
  • Worden beurzen en evenementen interactief

Kijkdagen opgeleverde woning

Veel catalogusbouwers plannen vaak kijkdagen bij woningen die bijna opgeleverd worden aan de opdrachtgever. Voor geinteresseerden is dit dé kans om de woning te bekijken, omdat dit een veel beter beeld geeft dan een presentatie uit een boekje. Het is logisch dat niet iedere geïnteresseerde de tijd heeft om de woning te bezoeken, zeker als deze aan de andere kant van het land staat. Een gemiste kans.

Door het toepassen van de 3Dtours kunt u opgeleverde en zelfs ingerichte woningen vastleggen en deze aan al uw geinteresseerden laten zien. Waar en wanneer dan ook via smartphone, tablet of PC en zelfs in virtual reality.

matterport smartphone
virtual reality vastgoed

Beurzen en evenementen

U zult als bouwbedrijf regelmatig aanwezig zijn op evenementen en beurzen om uw modelwoningen te presenteren. Met de 3Dtours heeft u een prachtig medium in handen om de aandacht van bezoekers te trekken en u te onderscheiden van de concurrentie. U kunt de 3Dtours op grote schermen presenteren of bezoekers zelf op een iPad laten navigeren door één of meerdere woningen.

De ultieme ervaring is toch wel de beleving van woningen in virtual reality. Trek de aandacht en bezorg bezoekers van uw evenement een unieke ervaring door ze virtueel te laten wandelen door uw bibliotheek aan woningen. Het is alsof ze daadwerkelijk in de woning staan. Om ervoor te zorgen dat ze u niet vergeten, kunt u daarnaast ook een Google Cardboard meegeven. Hiermee kan de klant thuis met zijn smartphone de woningen nog een keer in virtual reality bekijken.

We hebben al veel ervaring met beurzen en evenementen en maken uw evenement ook graag tot een groot succes!

Online overtuiging

De 3Dtours kunnen geïntegreerd worden op projectwebsites. Dit werkt zeer eenvoudig en is vergelijkbaar met het plaatsen van een YouTube-video. De 3Dtours verrijken uw projectwebsite en bieden een interactieve beleving van de woningen die u te koop heeft. De 3Dtours zorgen ervoor dat bezoekers langer op uw projectwebsite blijven en daardoor binding krijgen met het project en de woningen. De vergroot uw kansen op verkoop.

Bijkomende voordeel van de 3Dtours is dat geinteresseerden in een vroeg stadium de woning virtueel kunnen bezoeken en daardoor goed voorbereid bij de afspraak met de makelaar of verkoopmedewerker komen. Hierdoor verloopt de verkoop sneller en beter.

matterport dollhouse view
matterport multiple devices

Een beter verkoopproces

De 3Dtours zorgen voor een beter verkoopproces. Waarom? Omdat u de woningen veel beter en realistischer kunt visualiseren aan potentiële kopers. Het kopen van een nieuwbouwwoning is voor consumenten vaak ingewikkeld omdat de beslissing vaak vanaf papier gemaakt wordt en in 2D.

Voor diegene die zich lastig voor kunnen stellen hoe groot een woning is of wordt en wat de indelingsmogelijkheden zijn is een 3Dtour een uitkomst. Van achter een PC loopt uw verkoopmedewerker samen met de klant virtueel door de woning. Niet alleen de woning kan bekeken worden, maar ook eventuele opties die in de opgenomen woning gekozen zijn, zoals een aanbouw of dakkapel. De klant kan bovendien thuis zijn toekomstige woning nog eens rustig bekijken via smartphone, tablet of PC. De kinderen kunnen bij wijze van spreken hun toekomstige slaapkamer al uit kiezen, waardoor verhuizen in hun hoofden al begint en de overgang minder groot zal zijn.

Portfolio

Door uw modelwoningen in 3D vast te leggen heeft  u een portfolio in handen die iedere medewerker kan bekijken en presenteren via zijn smartphone, tablet of PC. Dit kan zowel off- als online. Ideaal voor presentaties aan (nieuwe) opdrachtgevers, interne meetings en het inwerken van nieuwe collega’s!

matterport VR collecties
via3D-0807

Eén media oplossing voor uw vastgoed

Nadat wij uw woning(en) gescand hebben, heeft een all-in-one mediatool in handen. Met deze tool kunt u:

  • Een onbeperkt aantal foto’s maken in de 3Dtour
  • Een onbeperkt aantal 360gradenfoto’s nemen in de 3Dtour
  • Een plattegrond genereren met maatvoering per vertrek
  • Een OBJ-bestand of pointcloud downloaden voor uw tekensoftware

UW WONINGEN OP EEN UNIEKE WIJZE PRESENTEREN?
Wij gaan deze uitdaging aan!

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van Via3D.

mick

Mogelijkheden voor uw bedrijf?

De 3Dtours hebben tal van toepassingsmogelijkheden zowel commercieel als voor intern gebruik. Deze mogelijkheden worden eigenlijk alleen beperkt door uw eigen fantasie. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een presentatie bij u op kantoor. Op deze manier maakt u kennis met deze revolutionaire technologie en denken we graag na over de toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat