Woningmakelaardij

Exclusieve en betaalbare woningpresentaties in 2D, 3D en Virtual Reality

Matterport voor Makelaars: onderscheid u van de concurrentie

Matterport is de meest realistische manier om woningen online te bezichtigen, zoals u dat nog nooit eerder gedaan hebt. Bekijken wordt beleven. Het is de enige virtuele tour waarmee u een compleet 3Dmodel van een woning kunt creëeren.

Door gebruik te maken van 3Dtours:

  • Wint u meer verkoopgesprekken
  • Trekt u nieuwe klanten aan
  • Bouwt u aan naamsbekendheid

3:38 min

Gemiddelde duur van bezoek aan 3Dtour: 3 minuut en 38 seconden

200.000

Meer dan 200.000 woningen in 3D vastgelegd

250x

Ieder model genereert minimaal 250 virtuele bezichtigingen

73%

73% kans op conversie met 3Dtours is

UW WONINGEN ÉN UW KANTOOR OP EEN UNIEKE WIJZE PRESENTEREN?
Wij gaan deze uitdaging aan!

Interactieve, realistische 3Dtours

Foto’s, 360gradenbeelden en video geven een indruk hoe een huis er uit ziet, maar 3Dtours zorgen voor het gevoel bij een huis. Geef woningzoekenden daarom een 3Dbeleving alsof ze zelf in een woning staan. De Matterport Camera legt woningen met 3D data en HDR-fotografie vast voor een perfecte en zeer realistische en interactieve presentatie van het huis. De opnames zijn veel vollediger dan 360gradenfotografie en interactiever van video’s om de bezoeker zelf zijn route bepaalt en niet de cameraman.

matterport indoor view

Groter bereik en tijdbesparend

De 3Dtours kunnen waar dan ook ter wereld bekeken worden door iedereen met een internetverbinding. Op deze manier kun je geinteresseerden een eerste bezichtigingen digitaal uit laten voeren, waardoor de échte bezichtiging veel concreter is. Het verkooptraject kan hiermee aanzienlijk verkort worden. Ook voorkomt u hiermee dat u in de weekenden en avonduren afspraken inplant met kandidaten die hele andere verwachtingen van het huis hebben. Wel zo prettig voor u én uw opdrachtgever!

matterport smartphone

10 Bezichtigingen in een uur

Met de interactieve 3Dtours hebben woningzoekenden de mogelijkheid om tientallen huizen uit uw portefeuille virtueel te bezichtigen, zonder hun huis te verlaten. Dit heeft voor u ook voordelen. U bespaart tijd, omdat de voorselectie van huizen al digitaal heeft plaatsgevonden. Mocht een kandidaat tijdens een bezichtiging aangeven dat het niet het huis van zijn dromen is, dan kunt ter plekke tal van andere huizen bezichtigen via de Matterport Showcase app of zelfs in Virtual Reality.

virtual reality vastgoed

24/7 Open huis

Terwijl u geniet van een welverdiende vakantie of weekend weg of onderweg bent naar afspraken, worden uw woningen in 3D bezichtigd door honderden geinteresseerden. Het aantal virtuele bezichtigingen zal drastisch toenemen en alleen die personen met échte interesse zullen een afspraak met u maken. Als de presentatie tijdens de 3Dopnames perfect is, hoeft uw opdrachtgever niet onnodig zijn huis in showroomstaat te brengen tijdens bezichtigingen van nieuwsgierigen.

matterport ipad

Perfecte after-sales

Het laten maken van 3Dtours brengt meer voordelen met zich mee. U biedt verkopers een prachtige digitale herinnering aan het huis waar ze altijd met plezier hebben gewoond. Daarnaast geeft u kopers de mogelijkheid om het gekochte huis op ieder gewenst moment te bekijken met bijvoorbeeld een aannemer of architect. Door kopers toegang te geven tot de workshop, hebben ze bovendien de mogelijkheid om hun huis digitaal te fotograferen vanaf ieder gewenste positie en digitale metingen te verrichten. Hiermee bespaart u ze veel tijd en hoeft een verkoper niet voor iedere vraag zijn huis open te stellen.

woningpresentatie, fotografie woningen

Zo eenvoudig werkt het!

We scannen het huis

We configureren het model en uploaden dit naar de cloud

We delen met u de 3D en VR ervaring.

3D TOUR Demo

Hieronder vind u een demo van een 3D TOUR en de verschillende mogelijkheden.

Woningmakelaardij Portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem contact op. Wij staan u graag te woord.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat