HORECA

PRESENTEER UW HOTEL, RESTAURANT OF CAFÉ IN 2D, 3D ÉN VIRTUAL REALITY

Met Matterport 3Dtours biedt u gasten een bijzondere online beleving van uw hotel, restaurant of café. Deze beleving is zo realistisch, dat u gasten al heeft overtuigd voordat ze uw horecazaak bezoeken. Er is geen betere manier om uw horecazaak online te presenteren.

Deze revolutionaire technologie zorgt voor vertrouwen. U genereert hiermee  sneller en meer boekingen. Niet alleen dat. Omdat bezoekers uw zaak al van gezien hebben,  weten zij precies wat ze kunnen verwachten. U managet verwachtingen op een manier zoals u die niet eerder gezien heeft. 

Het plaatsen van een 3Dtour op uw website is net zo eenvoudig als het plaatsen van een YouTubevideo. Daarna kan iedereen met een smartphone, tablet of PC waar dan ook ter wereld 24/7 uw horecazaak online beleven. Een ervaring die u als ondernemer uw gasten niet mag onthouden.

Voordelen van onze 3Dtours voor de horeca

 • Verras en overtuig websitebezoekers
 • Onderscheid u van de concurrentie
 • Genereer meer boekingen
 • Manage verwachtingen
 • 24/7 en 365 dagen per jaar open voor publiek
 • Brengt het vakantiegevoel naar het internet

Zo eenvoudig werkt het!

Wij scannen uw horecabedrijf in 3D

We configureren en uploaden het 3Dmodel

Binnen 24 uur kunt u uw horecabedrijf digitaal bezichtigen

Lees meer over hoe het werkt

Veel meer dan fotografie

Om gasten online te overtuigen, is veel meer nodig dan professionele fotografie alleen. Het internet staat boordevol foto’s van uw horecazaak. Deze zijn genomen met smartphone’s van uw gasten en worden gevonden door toekomstige gasten.

Maak uw website en social media uniek door gasten een interactieve virtuele rondleiding aan te bieden door uw hotel, restaurant of café. Kijken wordt beleven met de Matterport 3Dtours.

Interactieve 3D/VR presentaties voor restaurants | Fotografie restaurant
virtuele tour

Laat mogelijkheden zien

Onze Matterport 3Dtours bieden mogelijkheden om uw horecazaak in optima forma te presenteren. U geeft websitebezoekers hiermee interactief kijkje in hun nabije toekomst. Een toekomst waar ze genieten van de faciliteiten van uw hotel, restaurant of café. U laat het vakantiegevoel online al beginnen.

Toepassingsmogelijkheden

 • Toon verschillende hotelkamers
 • Presenteer alle faciliteiten zoals ontbijtzaal, fitness, zwembad, welness en meer…
 • Laat verschillende zaalopstellingen zien door integratie van multimedia
 • Geef verdieping aan ruimtes door de integratie van video, fotogalerijen en meer
 • Koppel kamers, tafels of zalen aan online boekingsformulieren door middel van links in de tour

Het is allemaal mogelijk met onze Matterport 3Dtours.

virtuele tour
virtual reality vastgoed

Virtual reality voor uw horecazaak?

De Matterport 3Dtours zijn te bekijken op  iedere PC, tablet of smartphone met internetverbinding. Maar wilt u zich écht onderscheiden? Biedt uw toekomstige gasten dan een  virtual reality ervaring.

Met behulp van eenvoudige kartonnen Virtual Reality bril wanen gasten zich even in uw hotel, restaurant of café. Deze VR-bril kan volledig in uw huisstijl worden opgemaakt.

Virtual reality is ook een perfect medium voor beurzen en evenementen. U biedt hiermee bezoekers een unieke ervaring én heeft een prachtige give-away. U laat een prachtige indruk achter.

Google Cardboards kunnen in uw huisstijl worden bedrukt en zijn een uitstekende give-away tijdens beurzen. Een Samsung Gear VR is wat prijziger dan de Cardboards, maar zeker betaalbaar en geeft een nog betere beleving van vastgoed. Bezoekers wanen zich even in het vastgoed dat u in virtual reality presenteert.

UW HORECAZAAK OP EEN UNIEKE WIJZE PRESENTEREN?
Wij gaan deze uitdaging aan!

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze portfolio van 3D / VR projecten

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw horecazaak? Of heeft zelf een idee en wilt u met ons sparren over de uitvoering hiervan? Wij denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen. U bent slechts één telefoontje verwijderd van een unieke beleving voor uw vakantiehuis of vakantiepark.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat