JACHTEN

PRESENTEER UW SCHEPEN EN JACHTEN ONLINE IN 2D, 3D ÉN VIRTUAL REALITY

U bent scheepsbouwer en u bouwt de meest exclusieve jachten voor vermogende klanten over heel de wereld. Of u bent botenmakelaar en verkoopt jachten in het hogere prijssegment. Hoe dan ook. Uw klant is veeleisend en verwacht dat u meegaat met de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied. Hij wil exclusiviteit.

Met onze Matterport 3Dtours willen we de manier waar op bestaande jachten bekeken en verkocht worden veranderen. Met behulp van een revolutionaire 3Dcamera  scannen wij uw jacht en maken we er een exclusieve virtuele presentatie van. Kijken wordt beleven.

Een Matterport 3Dtour is een uiterst realistische online belevenis voor iedere geïnteresseerde koper. Waar dan ook ter wereld kan uw jacht in 2D, 3D of in virtual reality bekeken worden. Via PC, tablet of smartphone. 24 uur per dag. 365 dagen per jaar.

In de 3Dtour kunnen websitebezoekers uw jacht(en) van binnen bekijken alsof ze er in of op staan. Een unieke online beleving die het oriëntatietraject naar een jacht een totaal andere dimensie geeft.

Voordelen van onze 3Dtours

 • Uw jacht is 24/7 virtueel te bekijken
 • Onderscheid u van de concurrentie
 • Laat websitebezoekers virtueel plaats nemen achter het roer van uw jacht
 • Exclusieve interactieve presentaties
 • Virtual Reality

Zo eenvoudig werkt het!

We scannen uw jacht(en)

We configureren en uploaden het 3Dmodel van de jacht

Binnen 24 uur kunt u uw jacht virtueel bezichtigen in 2D, 3D en Virtual Reality

virtual reality vastgoed

Van virtueel bezoek naar een afspraak

We kunnen in de tour een link aanbrengen, zodat de online bezoeker in de 3Dtour een formulier voor een afspraak kan invullen.  Zo zorgt een online presentatie voor meer conversies naar afspraken. Dit geeft ongetwijfeld een impuls aan uw verkoopresultaten.

De virtuele jacht: welkom in de toekomst

Klanten zijn druk en vluchtig. Vooral online. Met een unieke interactieve 3Dtour van uw jachten geeft u ze een reden om te blijven op uw website. Kijken wordt beleven. En beleven doet kopen. Klanten wandelen virtueel door uw jacht alsof ze er in werkelijkheid zijn. Nog beter: ze kunnen zelfs achter het roer plaatsnemen van één of meerdere jachten.

virtual reality jacht
Virtuel rondleiding jacht

Meer dan fotografie

Foto’s zijn belangrijk voor de verkoop van jachten. Zeker omdat uw kopers zich eerst online oriënteren. Toch geven ze geen totaalbeeld van de jacht. Ook met een video kunt u dit niet bereiken, omdat de bezoeker niet zelf de richting en de snelheid kan bepalen van de video. 

Met een interactieve 3Dtour bepaalt de bezoeker zélf zijn route. Hij kan virtueel over het dek van de jacht heen lopen en overal binnen kijken. Veel dichter bij de werkelijkheid kunnen we online niet komen.

Altijd open

Met een virtueel model van uw jachten bent u altijd open. 24 Uur per dag, 365 dagen per jaar. Door wie dan ook, waar dan ook ter wereld. Via een smartphone, tablet of PC met internetconnectie en zelfs in virtual reality.  Uw website is als een extra verkoper.

matterport smartphone
matterport VR collecties

Bied inspiratie en overtuig met uw portfolio

Om nieuwe kopers te helpen bij het maken van de juiste keuzes kunt u ze aanbieden virtueel door uw portfolio van jachten te wandelen. Welke type jacht vinden ze mooi en welke juist niet? Wat voor interieur en afwerking spreekt ze aan?

U inspireert niet alleen met Matterport 3Dtours. U overtuigt ook. De kwaliteit van de afwerking, inrichting en bouw worden nergens zo realistische en gedetailleerd weergegeven als in een Matterport 3Dtour.

Extra verkoopinformatie

De 3Dtours kunnen verrijkt worden met media en links. Zo kunnen we in de tour iedere jacht met behulp van hotspots voorzien van extra verkoopinformatie. Dit kan tekst zijn, maar ook media als foto’s of video.

matterport multiple devices
virtual reality vastgoed

Van virtueel bezoek naar een afspraak

We kunnen in de tour een link aanbrengen, zodat de online bezoeker in de 3Dtour een formulier voor een afspraak kan invullen.  Zo zorgt een online presentatie voor meer conversies naar afspraken. Dit geeft ongetwijfeld een impuls aan uw verkoopresultaten.

Virtual reality voor uw jachten?

Wilt u zich écht onderscheiden? Bied potentiële kopers dan de mogelijkheid om hun toekomstige jacht in Virtual Reality te bekijken.

Met behulp van een eenvoudige kartonnen Virtual Reality bril wanen kopers zich even eigenaar van hun nieuwe jacht. Ze kunnen virtueel achter het roer plaatsnemen. Deze VR-bril kan volledig in uw huisstijl worden opgemaakt en is betaalbaarder dan u denkt. We helpen u graag om virtual reality te implementeren in uw marketingmix. 

Virtual reality is ook een perfect medium voor beurzen en evenementen. U biedt hiermee bezoekers een unieke ervaring én heeft een prachtige give-away. U laat een prachtige indruk achter.

virtual reality vastgoed
via3D-0807

Een alles-in-één oplossing voor al uw media

Na het scannen van een jacht heeft niet alleen een virtuele tour door een jacht tot uw beschikking maar ook een digitale mediabox met:

 • Digitale fotografie
 • 360 gradenfotografie
 • Online metingen
 • Digitale plattegronden
 • Video
 • En meer…

Bekijk hier de mogelijkheden.

UW JACHT(EN) OP EEN UNIEKE WIJZE PRESENTEREN?
Wij gaan deze uitdaging aan!

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze portfolio van 3D en VR projecten

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw jachten? Of heeft zelf een idee en wilt u met ons sparren over de uitvoering hiervan? Wij denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen. U bent slechts één telefoontje verwijderd van een unieke beleving voor uw jachten.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat