MATTERPORT FUNCTIONALITEITEN

Matterport 3Dtour Functionaliteiten

Matterport 3Dtours bieden tal van functionaliteiten voor een unieke online beleving van vastgoed. De 3Dtours werken zo intuïtief als Google Streetview, maar zijn veel gedetailleerder en interactiever.

Uw websitebezoeker beleeft ruimtes zoals ze zijn en krijgt een perfecte indruk van de indeling, inrichting en mogelijkheden. Hieronder een opsomming van de functionaliteiten:

UW VASTGOED OF BEDRIJF OP EEN UNIEKE WIJZE PRESENTEREN?
Wij gaan deze uitdaging aan!

Functionaliteiten van Matterport 3Dtours

matterport indoor view

Virtueel rondwandelen

Navigeer door een gebouw alsof je er in staat. Kijk naar links, rechts, onder, boven en beleef de ruimte, de indeling en de mogelijkheden. De beelden zijn zeer realistisch en geven een perfect beeld van ieder gebouw. De techniek werkt als Google Streetview, alleen dan veel gedetailleerder en interactiever.

Dollhouse view

De poppenhuismodus is een 3dimensionale weergave van het gebouw. Het geeft de online bezoeker een bijzonder perspectief van het gebouw.  Het is als een röntgenscan van het gebouw, waarbij de onderlinge verhoudingen van de ruimtes op een bijzondere heldere manier worden weergegeven.

De gebruiker kan het gebouw roteren, in- en uitzoomen en schakelen tussen verdiepingen. Daarnaast kan de bezoeker eenvoudig een locatie aan klikken om  verder te navigeren in indoorstreetviewmodus

 

matterport dollhouse view
originele beurs ideeen van Via3D.nl

Lift effect

Het lifteffect binnen de 3Dtour geeft u de mogelijkheid om moeiteloos te switchen tussen verdiepingen. Het is alsof u een virtuele lift gebruikt. U komt precies uit op de plek boven u.Schakel van begane grond naar boven en weer terug.

De virtuele lift maakt de tour tot een ware belevenis en geeft de websitebezoeker een absoluut wow-effect.

Plattegrond

In de plattegrondmodus wordt het gebouw per verdieping in 2D weergegeven. Dit geeft de bezoeker een perfect beeld van de indelings- en inrichtingsmogelijkheden van de ruimte. Ook de onderlinge verhouding tussen de ruimtes en de routing van een gebouw worden hiermee perfect in beeld gebracht

matterport plattegrond
matterport camera

Highlight reel

In de 3Dtour kun je via de afbeeldingen switchen van vertrek naar vertrek. Ook  bevindt zich ook de mogelijkheid om een zogenaamde “guided tour” te volgen. Door op de afspeelbutton te klikken, wordt de bezoeker begeleid door de tour, zonder dat hij actie hoeft te ondernemen. Ook heeft de bezoeker de mogelijkheid om van hotspot naar hotspot te schakelen voor een versnelde tour door het gebouw.

Omgevingsbeelden in 360 gradenfotografie

Tot voor kort was de technologie niet in staat om buitenfotografie vast te leggen en was Matterport puur bedoeld voor interieurfotografie. In augustus 2016 is er nieuwe functionaliteit toegevoegd, waardoor we ook 360 graden foto’s van exterieur van het gebouw en de omgeving kunnen vastleggen. Hierdoor wordt er een nog vollediger beeld van het gebouw gegeven.

De 360gradenfoto’s worden geïntegreerd in de highlightreel via de Matterport Workshop.

matterport kosten

Virtual Reality

Iedere 3Dtour is standaard voorzien van een Virtual Reality versie die via een link of via het VR-icoon rechtsonder in de 3Dtour te activeren is voor gebruikers. Op deze manier kunt u uw vastgoed op een revolutionaire manier bekijken.

Mattertags

Met Mattertags kunt u via de Matterport Workshop hotspots aanbrengen in de 3Dtour om de bezoeker achtergrondinformatie te geven over details van het gebouw. Dit kan met tekst, links, foto’s of video.

Denk hierbij aan de koppeling tussen de tour en een webshop, boekings- of contactformulier of instructievideo’s.

matterport mattertags
matterport showcase app ipad

Matterport Showcase app

De 3Dtours zijn met behulp van een link of embedcode te bekijken op ieder device. Daarnaast maken we het onze opdrachtgevers nog makkelijker om hun object(en) of bedrijf te presenteren. Hiervoor geven we toegang tot Matterport Showcase App.

Al uw objecten kunnen met de showcase app offline bekeken worden. Een perfecte manier om uw portfolio of woningportefeuille aan toekomstige klanten te presenteren.

jessica

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem contact op. Wij staan u graag te woord.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat