AUTOMOTIVE

PRESENTEER UW SHOWROOM EN AUTO'S IN 2D, 3D ÉN VIRTUAL REALITY


Met onze Matterport 3Dtours willen we de manier waar op auto’s bekeken en verkocht worden veranderen. We bieden virtual reality voor de automotive industrie. Met behulp van een revolutionaire 3Dcamera  maken een virtueel model van uw showroom en iedere afzonderlijke auto. Het resultaat: een interactieve 3Dtour.

In de 3Dtour kunnen websitebezoekers uw showroom en alle auto’s van binnen bekijken alsof ze in uw showroom staan. Een unieke online beleving die het zoeken en vinden van een auto een totaal andere dimensie geeft.

Door gebruik te maken van 3Dtours:

  • Uw showroom én auto’s zijn 24/7 virtueel te bekijken
  • Onderscheid u van de concurrentie
  • Laat websitebezoekers virtueel plaats nemen achter het stuur van uw auto’s
  • Uw showroom is virtueel altijd open /li>
  • Krijg meer testritaanvragen en verkoop daarmee meer auto’s

Zo eenvoudig werkt het!

Scannen

Configureren en uploaden

Beleven en delen

De virtuele showroom: welkom in de toekomst

Klanten zijn druk en vluchtig. Vooral online. Met een unieke interactieve 3Dtour van uw showroom geeft u ze een reden om te blijven op uw website. Kijken wordt beleven. En beleven doet kopen. Klanten wandelen virtueel door uw showroom alsof ze er in werkelijkheid zijn. Nog beter: ze kunnen zelfs achter het stuur plaatsnemen in één of meerdere auto’s in uw showroom.

virtual reality autobranche
matterport indoor view

Meer dan fotografie

Foto’s belangrijk voor de verkoop van auto’s. Zeker omdat uw kopers zich eerst online oriënteren. Toch geven ze geen totaalbeeld van de auto. Ook met een video kunt u dit niet bereiken, omdat de bezoeker de beweging van de camera moet volgen. 

Met een interactieve 3Dtour bepaalt de bezoeker zélf zijn route. Hij kan virtueel om een auto heen lopen, maar ook in de auto kijken. Veel dichter bij de werkelijkheid kun je online niet komen.

Altijd open

Met een virtueel model van uw autoshowroom bent u altijd open. 24 Uur per dag, 365 dagen per jaar kan uw zaak bezocht worden. Door wie dan ook, waar dan ook ter wereld. Via een smartphone, tablet of PC met internetconnectie en zelfs in virtual reality.

virtual reality automotive
matterport ipad

Extra verkoopinformatie

De 3Dtours kunnen verrijkt worden met media en links. Zo kunnen we in de tour iedere auto met behulp van hotspots voorzien van extra verkoopinformatie. Dit kan tekst zijn, maar ook media als foto’s of video.

Virtual reality voor uw autoshowroom?

Wilt u zich écht onderscheiden? Bied autokopers dan de mogelijkheid om hun toekomstige auto in Virtual Reality te bekijken.

Met behulp van een eenvoudige kartonnen Virtual Reality bril wanen autokopers zich even eigenaar van hun nieuwe auto. Ze kunnen virtueel achter het stuur plaatsnemen. Deze VR-bril kan volledig in uw huisstijl worden opgemaakt en is betaalbaarder dan u denkt. We helpen u graag om virtual reality te implementeren in uw marketingmix. 

Virtual reality is ook een perfect medium voor beurzen en evenementen. U biedt hiermee bezoekers een unieke ervaring én heeft een prachtige give-away. U laat een prachtige indruk achter.

virtual reality vastgoed
automotive

Van virtueel bezoek naar testrit

Het is zelfs mogelijk om in de tour een koppeling te maken tussen een auto en een boekingsformulier voor een testrit. Zo zorgt een online presentatie voor meer traffic naar uw showroom. Dit geeft ongetwijfeld een impuls aan uw verkoopresultaten.

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw autoshowroom of wagenpark? Of heeft zelf een idee en wilt u met ons sparren over de uitvoering hiervan? Wij denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen. U bent slechts één telefoontje verwijderd van een unieke beleving voor uw autoshowroom.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat