OVER ONS

Wij zijn Via3D. Matterportspecialisten én -fans van het eerste uur.

Geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met marketing en visualisatie van vastgoed. We leggen de lat graag hoog. We zijn creatief, meedenkend en zoeken graag de grenzen van de revolutionaire technologie van Matterport op.

Geen opdracht is te groot of te ingewikkeld. De camera heeft oneindige toepassingsmogelijkheden voor iedere branche. Uw fantasie is daarin de enige beperking. We worden graag uitgedaagd om de meest uiteenlopende objecten in 3D en Virtual Reality vast te leggen.

Primeur in Nederland én Europa

Toen we in januari 2014 op een vastgoed- en technologiebeurs in New York een demo van Matterport camera zagen, wisten we het: Dit gaat dé nieuwe standaard worden om vastgoed online te bekijken!

We plaatsten direct een bestelling voor de camera en in augustus 2014 waren we de trotse bezitter van de 64e camera die uit de fabriek kwam. We hadden de primeur in Nederland én Europa!

We hebben inmiddels honderden scans gemaakt van de meest uiteenlopende soorten vastgoed en opdrachtgevers. Van de mooiste architectuur tot de kleinste boetiekzaak. Van statige kastelen tot exclusieve beursstands. In binnen- en buitenland. Voor grote multinationals tot kleine zelfstandigen. Dat alles met één doel: het creëren van een onvergetelijke online beleving: het wow-gevoel.

Matterportspecialist

We hebben ons in de loop der jaren volledig gespecialiseerd in Matterport. We zijn gecertificeerd Matterport Partner. Daarnaast maken we deel uit van het testteam van Matterport en mogen we de nieuwste functionaliteiten testen voordat deze voor de markt beschikbaar komen.

Daarnaast zijn we actief deelnemer op tal van fora en blijven we de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze technologie. We kennen de Matterporttechnologie en de camera als geen ander en zoeken graag voor u de grenzen van mogelijkheden op. Daag ons uit en we komen tot een oplossing.

3D en virtual reality voor uw bedrijf?
Wij gaan deze uitdaging aan!

Het team

Wij zijn Via3D. Een enthousiast en ervaren team van Matterportspecialisten. Creatief, meedenkend en gedreven om voor uw bedrijf het beste resultaat neer te zetten. Ons doel is om uw klanten, gasten, kopers, huurders, medewerkers, of beursbezoekers te verrassen met revolutionaire digitale vastgoedbelevingen in 2D, 3D én Virtual Reality.

frank

Frank Schoones
Oprichter en eigenaar van Via3D.

Frank is het creatieve brein achter Via3D en absolute Matterportspecialist.  Hij heeft een makelaarsachtergrond, maar is al jaren als ondernemer actief in de wereld van digitale marketing en vastgoedvisualisatie. Hij kent de vastgoedwereld en is daarom voor u een uitstekende gesprekspartner. Hij is fan van alles wat te maken heeft met vastgoed, technologie en marketing.

Hij smeedt, in samenspraak met u, prachtige plannen om de beste online beleving van uw vastgoed neer te zetten. Daar stopt het bij Frank niet. Vanuit zijn marketingkennis adviseert hij u graag hoe u hiermee meer klanten, kopers, gasten of opdrachtgevers kan trekken via uw website, social media of evenement. Het bereiken van de “wow-factor” voor zijn klanten, dat is waar het bij Frank om gaat.

jessica

Jessica Harms
Matterport 3Dscanner

Samen met haar partner Frank stapte Jessica in 2014 ook in het Matterportavontuur. In korte tijd wist zij zich te specialiseren tot Matterport 3Dscanner. Inmiddels heeft Jessica honderden objecten in 3D vastgelegd en heeft ruime ervaring op dit gebied. Geen object is haar te groot of te ingewikkeld.

Jessica heeft een creatieve achtergrond en heeft bijzonder veel oog voor detail.  Ze is een echt “mensenmens” en heeft oprechte interesse in de mens achter het vastgoedobject.  De interactie met klanten in combinatie met het maken van de perfecte scan is voor Jessica elke keer opnieuw weer een klein feestje.

mick

Mick Wagemans 
Matterport 3Dscanner

Mick, alias Scanman, is sinds 2016 actief voor Via3D als Matterport 3Dscanner. Een perfecte aanvulling op ons team, dat door het grote aantal opdrachten op zoek moest naar versterking.

Mick heeft inmiddels ook ruime ervaring opgebouwd in de wereld van Matterport en 3Dscannen. Hij is altijd opgewekt en vrolijk en heeft plezier in het scannen van objecten. Dat maakt het voor iedere opdrachtgever altijd weer tot een plezierige samenwerking.

Mick maakt graag een praatje met opdrachtgevers om details en bijzonderheden van het gebouw te achterhalen. Hij is meedenkend en tegelijkertijd positief kritisch. Het gaat hem om het opleveren van een perfect eindproduct en een tevreden klant.

jessica

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem contact op. Wij staan u graag te woord.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat