Projectontwikkeling

BIED TOEKOMSTIGE KOPERS OP ELK MOMENT EEN OPEN HUIS VAN UW WONINGEN
IN 2D, 3D EN VIRTUAL REALITY

Bent u projectontwikkelaar? Dan laten wij u graag kennis maken de toegevoegde waarde die u kopers van uw woningen kunt bieden met behulp van onze 3Dtours. Met de 3Dtours biedt toekomstige kopers namelijk 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een open huis in uw woningen. Ze kunnen een virtueel bezoek brengen aan gerealiseerde woningen, waardoor ze een perfect beeld krijgen van de indeling en mogelijkheden.

Door gebruik te maken van 3Dtours:

  • Biedt u 24/7 open huis in uw modelwoning(en)
  • Geeft u kopers alvast een kijkje in hun toekomstige huis
  • Helpt u kopers bij het maken van beslissingen
  • Overtuigt u klanten tijdens verkoopgesprekken
  • Steelt u de show op beurzen en evenementen met virtual reality

Toepassingsmogelijkheden

Modelwoningen

Vaak worden één of meerdere woningen als modelwoning ingericht om geinteresseerden een idee te geven wat de indelings- en afwerkingsmogelijkheden van een woning zijn. In veel gevallen wordt deze modelwoning als eerste verkocht of verhuurd omdat deze het meest aantrekkelijk gepresenteerd is.

Door deze modelwoning in 3D vast te leggen biedt u geinteresseerden nu, maar ook bij vervolgfases of andere projecten waar dit woningtype voorkomt, de mogelijkheid om een virtueel bezoek te brengen aan de woning. De beleving is veel realistischer en interactiever dan een artist impression. U kunt online door de woning wandelen, plattegronden in 2D en 3D bekijken en zelfs virtueel rondwandelen in virtual reality. De stap naar een aankoop is hiermee een stuk kleiner geworden!

matterport multiple devices
t. Bouw Casco woning

Opgeleverde woningen

Vaak zie je dat als woningtypes gerepeteerd worden in een project, dat geinteresseerden aanbellen bij bewoners van vergelijkbare woningen om even binnen te kijken. Op zich geen probleem natuurlijk, maar u kunt met een 3Dtour toekomstige kopers alvast een virtueel kijkje geven in een vergelijkbaar woningtype. U geeft hiermee een bijzonder realistisch beeld van de woning en vergroot hiermee de kansen op verkoop.

Beurzen en evenementen

U zult als projectontwikkelaar regelmatig aanwezig zijn op verkoopmanifestaties van projecten, evenementen en beurzen zoals de Provada. Met de 3Dtours heeft u een prachtig medium in handen om de aandacht van bezoekers te trekken en u te onderscheiden van de concurrentie. U kunt de 3Dtours op grote schermen presenteren of bezoekers zelf op een iPad laten navigeren door één of meerdere woningen.

De ultieme ervaring is toch wel de beleving van woningen in Virtual Reality. Trek de aandacht en bezorg bezoekers van uw evenement een unieke ervaring door ze virtueel te laten wandelen door uw bibliotheek aan woningen. Het is alsof ze daadwerkelijk in de woning staan. Om ervoor te zorgen dat ze u niet vergeten, kunt u daarnaast ook een Google Cardboard meegeven. Hiermee kan de klant thuis met zijn smartphone de woningen nog een keer in virtual reality bekijken.

We hebben al veel ervaring met beurzen en evenementen en maken uw evenement ook graag tot een groot succes!

virtual reality vastgoed
matterport smartphone

Een beter verkoopproces

Of u nu gebruikt maakt van makelaars of een eigen verkoopteam om uw woningen te verkopen, de 3Dtours zorgen voor een beter verkoopproces. Waarom? Omdat u de woningen veel beter en realistischer kunt visualiseren aan potentiële kopers. Het kopen van een nieuwbouwwoning is voor consumenten vaak ingewikkeld omdat de beslissing vaak vanaf papier gemaakt wordt en in 2D.

Voor diegene die zich lastig voor kunnen stellen hoe groot een woning is of wordt en wat de indelingsmogelijkheden zijn is een 3Dtour een uitkomst. Van achter een PC loopt uw verkoopmedewerker samen met de klant virtueel door de woning. Niet alleen de woning kan bekeken worden, maar ook eventuele opties in de opgenomen woning gekozen zijn, zoals een aanbouw of dakkapel. De klant kan bovendien thuis zijn toekomstige woning nog eens rustig bekijken via smartphone, tablet of PC. Kinderen kunnen bij wijze van spreken hun toekomstige slaapkamer al uit kiezen, waardoor verhuizen in hun hoofden al begint en de overgang minder groot zal zijn.

Online overtuiging

De 3Dtours kunnen geïntegreerd worden op projectwebsites. Dit werkt zeer eenvoudig en is vergelijkbaar met het plaatsen van een YouTube-video. De 3Dtours verrijken uw projectwebsite en bieden een interactieve beleving van de woningen die u te koop heeft. De 3Dtours zorgen ervoor dat bezoekers langer op uw projectwebsite blijven en daardoor binding krijgen met het project en de woningen. De vergroot uw kansen op verkoop.

Bijkomende voordeel van de 3Dtours is dat geinteresseerden in een vroeg stadium de woning virtueel kunnen bezoeken en daardoor goed voorbereid bij de afspraak met de makelaar of We verkoopmedewerker komen. Hierdoor verloopt de verkoop sneller en beter.

virtual reality vastgoed
matterport VR collecties

Portfolio

Steeds meer projectontwikkelaars werken tegenwoordig met een woningconcept, zodat ze het wiel niet telkens opnieuw uit hoeven te vinden. Conceptwoningen zorgen voor efficiency en kostenreductie. Door uw conceptwoningen in 3D vast te leggen heeft  u een portfolio die iedere medewerker kan bekijken en presenteren via zijn smartphone, tablet of PC. Dit kan zowel off- als online. Ideaal voor presentaties aan (nieuwe) opdrachtgevers en het inwerken van nieuwe collega’s!

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

frank

Mogelijkheden voor uw bedrijf?

De 3Dtours hebben tal van toepassingsmogelijkheden zowel commercieel als voor intern gebruik. Deze mogelijkheden worden eigenlijk alleen beperkt door uw eigen fantasie. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een presentatie bij u op kantoor. Op deze manier maakt u kennis met deze revolutionaire technologie en denken we graag na over de toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat