RETAIL

MAAK VIRTUEEL WINKELEN MOGELIJK | PRESENTEER UW WINKEL, SHOWROOM EN BEURSSTAND IN 3D ËN VIRTUAL REALITY

Een winkelbezoek in 2D, 3D of in virtual reality

Winkelen krijgt een hele ander dimensie met Matterport 3Dtours. Met onze 3Dtours maakt u de verbinding tussen uw fysieke winkel en uw virtuele omgeving (webshop of website).

Laat websitebezoekers virtueel door uw winkel wandelen alsof ze er daadwerkelijk zijn. Laat ze uw producten in 3D of in virtual reality op ware grootte bekijken én bestellen. Nooit eerder was online winkelen zo realistisch én interactief. Word één van de eerste retailers die deze revolutionaire manier van winkelen toepast.

Door gebruik te maken van 3Dtours:

 • Geef een interactieve kijk in uw winkel of showroom
 • Vergroot uw werkgebied én omzet met virtueel winkelen
 • Bied bezoekers oneindige herhalingsbezoeken in virtual reality
 • All-in-one media-oplossing
 • 24/7, 365 dagen per jaar open
 • Creëer een boost voor uw social media

Zo eenvoudig werkt het!

We scannen uw retailzaak

We Configureren en uploaden het 3Dmodel

Binnen 24 uur kunt u uw retailzaak virtueel bekijken in 2D, 3D én Virtual Reality

Altijd open

Met een interactieve 3Dtour kunt u klanten waar dan ook ter wereld 24 uur per dag toegang geven tot uw winkel of showroom. Ze bepalen zelf de route door uw winkel en kunnen uw producten op ware grootte en in 360 graden beleven.

matterport smartphone
obj bestand

Het nieuwe winkelen: shoppen in 3D en virtual reality

Door het toevoegen van hotspots bij specifieke producten kunt u aanvullende productinformatie geven zoals prijs en andere specificaties. Een koppeling naar uw webshop maakt online shoppen voor uw klanten mogelijk. Vanuit een luie stoel kan uw klant uw winkel bezoeken, producten bekijken en direct afrekenen in uw webshop. Dit wordt dé nieuwe manier van winkelen.

Vergroot uw werkgebied

Doordat uw winkel of showroom virtueel te bezoeken is, is afstand geen issue meer voor kopers. Een digitaal bezoek van een winkel in Maastricht kan een koper uit Groningen overtuigen. Iedereen met internetverbinding kan uw winkel dag- en nacht bezoeken en een aankoop doen.

matterport multiple devices
google streetview matterport

Google Streetview

Na een 3Dopname van uw winkel of showroom is het mogelijk om deze te converteren naar Google Indoor Streetview. Zo slaat u twee vliegen in één klap. U heeft een perfecte presentatie van uw winkel én wordt beter gevonden in Google.

De Matterport-technologie gaat veel verder dan Google Indoor Streetview. Binnen een 3Dtour is het zelfs mogelijk om een plattegrond of een 3Dmodel van uw winkel of showroom te bekijken. Bovendien is het mogelijk om links aan te brengen naar websites én om aanvullende productinformatie te verstrekken.

Virtual Reality

Uw winkel is in 2D en 3D te bezoeken, maar niets is zo realistisch als Virtual Reality. Bezoekers en kopers ervaren uw winkel en producten op ware grootte. Het is alsof ze door uw winkel wandelen.

Met behulp van een kartonnen VRbril (Google Cardboard) of Samsung Gear VR biedt is zo’n virtueel al mogelijk. Perfect voor beurzen en evenementen. Maar ook zeker een prachtige mogelijkheid om klanten uw winkel meerdere malen te laten bezoeken.

matterport VR cardboard
Journalisme nieuws

Extra: Matterport mediatoolbox

Naast de prachtige 3Dtour die wij u opleveren, bieden wij u een mediatoolbox. Hierin kunt u:

 • Virtueel fotograferen vanuit ieder positie
 • 360graden foto’s genereren
 • Plattegronden exporteren
 • Een video van de tour downloaden
 • De tour converteren naar Google Indoor Streetview
 • En nog veel meer

U heeft met de 3Dtour veel meer in handen, dan alleen een digitale rondleiding. We laten u de mogelijkheden graag zien.

Gamification

Heeft maandelijkse acties of evenementen in uw winkel of showroom? Dan kunnen we met Matterport 3Dtours een prachtige actie voor u uitwerken. Van het virtueel zoeken naar paaseieren tot het vinden van het golden ticket. U positioneert zich als innovatief bedrijf én zorgt ervoor dat honderden mensen uw winkel virtueel bezoeken.

Heeft u inspiratie nodig voor een actie of evenement? Wij denken graag met u mee over een creatieve toepassing van onze 3Dtours.

Exclusieve woningpresentaties voor de Makelaardij

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Bekijk voorbeelden van gerealiseerde 3D en Virtual Reality projecten

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Geïnspireerd en nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van de 3Dtours voor uw bedrijf? Wij komen graag met u in contact om u een demo te geven van deze revolutionaire technologie.

Vraag een offerte aan