Commercieel onroerend goed

PRESENTEER UW COMMERCIEEL VASTGOED IN 2D, 3D ÉN VIRTUAL REALITY

De ultieme presentatie van commercieel vastgoed

Met onze Matterport 3Dtours heeft niet alleen een ultieme presentatie van uw commercieel vastgoed. De tours hebben nog veel meer toepassingsmogelijkheden. Denkt u hierbij aan digitale inspectierapporten, documentatie, het virtueel indelen van kantoorruimtes etcetera. Een investering in 3Dtours zorgt ervoor dat u zich als bedrijf onderscheid van u concurrenten. U wordt als innovatief en modern bedrijf gezien.

Door gebruik te maken van 3Dtours:

  • Onderscheid u zich van de concurrentie
  • Overtuigt u opdrachtgevers als innovatieve makelaar
  • Worden bezichtigingen concreter
  • Genereert u meer verkoop-/verhuurkansen
  • Biedt u kopers en huurders een ultieme vastgoedbeleving

Zo eenvoudig werkt het!

Scannen

Configureren en uploaden

Beleven en delen

Onderscheidend

Onderscheid uzelf als innovatieve bedrijfsmakelaar en biedt uw opdrachtgevers de mogelijkheid van 3Dtours. Hiermee positioneert u zich als een kantoor dat meegaat met zijn tijd en investeert in nieuwe technologieën.

matterport vastgoed presentatie
matterport ipad

Tijdbesparend

Matterport 3Dtours besparen u en uw opdrachtgevers tijd. Bezichtigingen zullen veel concreter zijn, omdat potentiele kopers of huurders het bedrijfspand virtueel al bezichtigd hebben via uw website. Ook vervolgbezichtigingen zullen minder vaak voorkomen omdat de besluitvorming ook op basis van de digitale 3Dtour plaats kan vinden.

Ultieme aftersalestool

Met de 3Dtours van Via3D geeft u nieuwe huurders of kopers van commercieel vastgoed een ultieme aftersalestool in handen. Met behulp van de workshop zijn zij in staat om vanuit iedere gewenste locatie het toekomstige vastgoed te bekijken, op te meten en aantekeningen te maken voor geplande verbouwiningen. Extra bezichtigingen meer op locatie worden overbodig, waardoor u uzelf en uw opdrachtgever tijd bespaart.

fotografie bedrijfspand
virtual reality vastgoed

Inspectierapport 2.0

Voor opdrachtgevers als beleggers gebruikt u de 3Dtours niet alleen voor commerciële doeleinden op uw website. Een 3Dtour is ook een feitelijke vastlegging van de huidige situatie. Een uitgebreid inspectierapport wordt overbodig omdat het vastgoed in 3D is opgeslagen. U kunt bijzonderheden in het object eenvoudig vastleggen met hotspots of labels. Bij beëindiging van het huurcontract kan de situatie zoals deze was bij aanvang van het huurperiode, nauwkeurig worden vergeleken met de actuele situatie. Zo voorkomt u iedere vorm van discussie.

Digitale documentatie

Een vastgoedeigenaar heeft met de 3Dtour zijn vastgoed digitaal gedocumenteerd en kan gedeeld worden met iedere andere belanghebbende.

bouwkundig inspectierapport 2.0
virtual reality vastgoed

Evenementen en Virtual Reality

Mocht u uw kantoor of vastgoed willen presenteren op een beurs of evenement dan is het gebruik van Virtual Reality zeker aan te bevelen. Virtual Reality is standaard opgenomen in de 3Dtours. VRbrillen trekken aandacht en dat is precies wat u wilt tijdens een evenement. De tours zijn te bekijken via Google Cardboards of een Samsung Gear VRbril.

Google Cardboards kunnen in uw huisstijl worden bedrukt en zijn een uitstekende give-away tijdens beurzen. Een Samsung Gear VR is wat prijziger dan de Cardboards, maar zeker betaalbaar en geeft een nog betere beleving van vastgoed. Bezoekers wanen zich even in het vastgoed dat u in virtual reality presenteert.

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Commercieel onroerend goed Portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Even brainstormen over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze 3Dtours? Wij denken creatief met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Uw succes in ons succes!

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat