Journalisten en nieuwsredacties

VERRIJK UW NIEUWSBERICHTEN EN ACHTERGRONDSTUKKEN MET 3D/VIRTUAL REALITY

Met 3Dtours van Via3D.nl kunt u nieuwsberichten, achtergronden en feiten enorm verrijken en neemt u uw lezers mee naar de plek, het gebouw of locatie van het verhaal. Uw lezers of kijkers nemen interactief deel aan uw verhaal en wandelen virtueel door het gebouw of de locatie dat onderwerp is van uw verhaal.

Door gebruik te maken van 3Dtours:

  • Betrekt u lezers nog meer bij uw artikel
  • Geeft u nóg meer achtergronden bij nieuwsfeiten
  • Verplaatst u de lezer naar de locatie uit uw artikel
  • Maakt u een virtuele herinnering

Zo eenvoudig werkt het!

Scannen

Configureren en uploaden

Beleven en delen

Geef toegang aan “onbevoegden”

Neem uw lezers mee naar plekken waar ze normaliter niet mogen komen. Creëer een digitale replica van verlaten gebouwen, historische locaties of zelfs crimescenes. Laat uw lezers virtueel rondwandelen in de meeste exclusieve hotelsuites, penthouses of boten. Of inspireer met nieuwe trends op het gebied van interieur en inrichting. Het kan allemaal met onze 3Dtours.

matterport multiple devices
matterport plattegrond

Verrijk en verdiep uw verhaal met hotspots

Maak daarnaast uw verhaal nóg interactiever door het toevoegen van hotspots op diverse locaties in de tour, waarin uw door middel van tekst, foto’s, video’s en link nog meer achtergronden geeft.

Maak digitale herinneringen

Veel gebouwen maken plaats voor nieuwe omdat ze niet meer voldoen of niet meer gebruikt worden. Denk aan bijvoorbeeld aan kerken die verbouwd worden tot woon-/werklocaties of zelfs gesloopt worden om ruimte te maken voor nieuwbouw. Door een 3Dtour te maken van deze gebouwen, maakt u een digitale herinnering voor jong en oud. Voor velen een reden te meer om uw website nog een keer te bezoeken. 

Virtuele rondleiding door het DeLaMar Theater
virtual reality vastgoed

Verras met virtual reality

De 3Dtours bieden zeker in virtual reality een onvergetelijke ervaring. U neemt uw lezers mee in het verhaal en laat ze er zelf onderdeel van zijn, door ze virtueel in de locatie te laten rondwandelen.

Betrek je publiek

Bent u journalist, interieurblogger of redacteur en heeft u een bijzonder verhaal, nieuwsfeit over een gebouw, locatie of architectuur? Denk dan eens aan de inzet van 3Dtours om uw publiek op een bijzonder interactieve manier mee te nemen in verhaal.

obj bestand

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

frank

Even brainstormen?

Bent u bezig met een nieuw artikel en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze 3Dtours. Wij denken creatief met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden om uw lezers nog beter te betrekken bij uw verhaal.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat