VIRTUEL TOUR THEATER

PRESENTEER UW THEATER IN OPTIMA FORMA MET EEN INTERACTIEVE VIRTUELE TOUR

Vraag een offerte aan voor uw theater

Een virtuele tour van een theater maakt de boeking van een zaal,  foyer of vergaderruimte een stuk makkelijker voor toekomstige gasten. Laat ze alvast virtueel uw theater bezoeken en de stap naar een boeking is een stap dichterbij.

In de virtuele rondleiding van uw theater kunnen klanten de verschillende zalen, foyers of vergaderruimtes alvast bekijken en vergelijken om zo alvast tot een (voor-)selectie te komen.

Door de virtuele tour te verrijken met informatie als (aantal plaatsen, afmetingen, foto’s van mogelijke opstellingen en video’s van eerdere evenementen of voorstellingen) maakt u het tot een interactief geheel.

Voordelen virtuele tour theater

 • Uw theater is 24/7 virtueel te bekijken
 • Presenteer de mogelijkheden van de diverse zalen
 • Geef toekomstige artiesten alvast een virtueel kijkje in uw theater
 • Maak toekomstige bezoekers alvast digitaal wegwijs /li>
 • Presenteer uw theater digitaal op beurzen en evenementen

Demo virtuele tour theater

Hieronder vindt u een demo van een virtuele tour van Theater De Doelen in Rotterdam met de verschillende mogelijkheden.

Bekijk voorbeelden van virtuele tours van theaters

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

Voor deze bedrijven hebben we al een virtuele tour gemaakt:

Het virtuele theater: welkom in de toekomst

Klanten zijn druk en vluchtig. Vooral online. Met een unieke interactieve virtuele tour van uw theater geeft u ze een reden om te blijven op uw website. Kijken wordt beleven. En beleven doet kopen. Klanten wandelen virtueel door uw theater alsof ze er in werkelijkheid zijn. Nog beter: ze kunnen zelfs theaterzalen met elkaar vergelijken om zo tot een beslissing te komen.

virtuele tour theater
virtuele tour theater benelux berlicum

Een virtuele tour van uw theater: Meer dan fotografie

Foto’s belangrijk voor de visualisatie van de mogelijkheden van uw theater. Zeker omdat uw¬†klanten zich eerst online ori√ęnteren. Toch geven ze geen totaalbeeld van een zaal of foyer. Ook met een video kunt u dit niet bereiken, omdat de bezoeker de beweging van de camera moet volgen.¬†

Met een interactieve virtuele tour bepaalt de bezoeker zélf zijn route door het theater. Hij kan virtueel door een zaal lopen, maar ook het podium. Veel dichter bij de werkelijkheid kun je online niet komen.

Uw Theater is Altijd open

Met een virtuele tour van uw theater bent u altijd open. 24 Uur per dag, 365 dagen per jaar kan uw theater bezocht worden.

Door wie dan ook, waar dan ook ter wereld. Via een smartphone, tablet of PC met internetconnectie en zelfs in virtual reality. Internationale klanten kunnen zich op deze manier perfect ori√ęnteren.¬†

virtuele tour theater de doelen
matterport ipad

Verrijk de virtuele tour van uw theater

De virtuele tours kunnen verrijkt worden met media (foto’s, video, documenten en links). Zo kunnen we in de tour iedere zaal voorzien van extra informatie, zodat een klant weet hoeveel bezoekers er plaats kunnen nemen en wat de afmetingen zijn.

Aan de hand van foto’s en video’s kunnen diverse opstellingen getoond worden en kan een beeld gevormd worden van eerdere evenementen en voorstellingen.

Live virtuele rondleiding theater voor internationale klanten?

 

Uw theater zal ongetwijfeld geboekt worden door internationale klanten of klanten uit andere hoeken uit het land. Als u een virtuele tour van uw theater heeft, kunt u deze klanten met behulp van Teams, Zoom of Google Meet een live virtuele rondleiding geven.

Ook is het mogelijk uw theater in virtual reality te tonen. Virtual reality is ook een perfect medium voor beurzen en evenementen. U biedt hiermee bezoekers een unieke ervaring én heeft een prachtige give-away. U laat een prachtige indruk achter.

Commercieel onroerend goed
via3D-0807

Van virtueel bezoek van uw theater naar een boeking

Het is zelfs mogelijk om in de virtuele tour van uw theater een koppeling te maken tussen een zaal en een boekingsformulier. Zo zorgt een online presentatie voor meer boekingen van één van uw zalen. Dit geeft ongetwijfeld een impuls aan uw verkoopresultaten.

Zo eenvoudig werkt het!

Scannen

Configureren en uploaden

Beleven en delen

jessica

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een virtuele tour voor uw theater of congrescentrum?? Of heeft zelf een idee en wilt u met ons sparren over de uitvoering hiervan? Wij denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen. U bent slechts één telefoontje verwijderd van een unieke beleving voor uw theater

Veelgestelde vragen over het laten maken van een virtuele tour

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour is een interactieve, digitale weergave van een gebouw of bedrijf, waarmee gebruikers de ruimte online kunnen verkennen alsof ze er zelf aanwezig zijn. Dit wordt vaak bereikt met 360-graden fotografie, 3D-modellen en VR-technologie.

Waarom zou ik een virtuele tour laten maken?

Virtuele tours bieden klanten een gedetailleerde en betrouwbare manier om een gebouw of bedrijf digitaal te verkennen. Dit verbetert de klantervaring, vergroot het bereik en toegankelijkheid, bespaart tijd en biedt een concurrentievoordeel.

Hoe ziet het proces eruit om een virtuele tour te laten maken?

Het proces voor het laten maken van een virtuele tour omvat in grove lijnen de volgende stappen:

 • Neem contact met ons op voor het bespreken van je doelen en uitgangspunten
 • Wij maken een maatwerkplan en offerte voor het realiseren van een interactieve virtuele tour
 • Na akkoord plannen we op korte termijn een afspraak om de virtuele tour op te nemen op locatie
 • We sturen je informatie ter voorbereiding en planning voor de opnamen
 • Op locatie scannen wij de ruimtes met onze 3D scanner
 • Na de opnames bewerken wij de virtuele tour en stellen deze samen.
 • Na oplevering bespreken we de virtuele tour met je en nemen we alle functionaliteiten met je door.
 • We helpen je eventueel met de publicatie en integratie van de tour op je website en andere platforms.
Wat kost het maken van een virtuele tour?

De kosten van een virtuele tour vari√ęren nogal en zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het gebouw van het bedrijf.

Ook het doel en de detaillering van de virtuele tour maakt verschil in de uiteindelijke prijs.

Ook moet rekening gehouden worden met de gewenste interactiviteit die eventueel aangebracht moet worden in de virtuele tour.

Het maken van een virtuele tour is en blijft maatwerk en daarmee de kosten ook. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u hier een offerte aanvragen.

Hoe lang duurt het maken van een virtuele tour?

Het maken van een virtuele tour hangt natuurlijk af van de grootte van het gebouw of het bedrijf. In de meeste gevallen zijn we een dagdeel tot twee dagen bezig met opnames ruimtes van 100 tot 3.000 m2.

Nadat we de ruimtes gescand hebben, moeten deze bewerkt worden. Na de bewerking zorgen we dat de virtuele tour binnen twee werkdagen bij u opgeleverd wordt.

In zijn algemeen kunt u dus uitgaan van maximaal een werkweek tussen opname en oplevering.

Kan ik een virtuele tour op mijn website plaatsen?

Dit is zeker mogelijk en werkt erg eenvoudig. Nadat we de virtuele tour aan u opleveren, zorgen we ervoor dat we u een stukje code aanleveren waarmee u de virtuele tour op uw website kunt integreren. Dit werkt hetzelfde als het plaatsen van een YouTubevideo.

Komt u er niet uit? Dan helpen we u graag met advies om de virtuele tour te tonen op uw website.

Is een virtuele tour van toegevoegde waarde voor mijn bedrijf?

Virtuele tours zijn geschikt voor een breed scala aan bedrijven en branches, waaronder vastgoed, hotels, musea, showrooms, winkels en meer. Eigenlijk is er geen reden te bedenken waarom een virtuele tour niet van toegevoegde waarde is voor uw bedrijf.

Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom u gebruik zou kunnen maken van een virtuele tour. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons op.

Is een virtuele tour van toegevoegde waarde voor mijn bedrijf?

Virtuele tours zijn geschikt voor een breed scala aan bedrijven en branches, waaronder vastgoed, hotels, musea, showrooms, winkels en meer. Eigenlijk is er geen reden te bedenken waarom een virtuele tour niet van toegevoegde waarde is voor uw bedrijf.

Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom u gebruik zou kunnen maken van een virtuele tour. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons op.

Hoe promoot ik mijn virtuele tour?

De virtuele tour is op meerdere manieren te promoten:

 • U kunt de virtuele tour op uw website plaatsen
 • U kunt de link naar de virtuele tour delen via sociale media
 • U kunt de link naar virtuele tour in uw emailhandtekening plaatsen
 • U kunt de virtuele tour laten zien op beurzen en evenementen
 • U kunt de virtuele tour promoten in nieuwsbrieven
Vraag een offerte aan
WhatsApp chat