THEATERS

PRESENTEER UW THEATER IN OPTIMA FORMA MET EEN INTERACTIEVE VIRTUELE TOUR

Een virtuele tour van een theater maakt de boeking van een zaal,  foyer of vergaderruimte een stuk makkelijker voor toekomstige gasten. Laat ze alvast virtueel uw theater bezoeken en de stap naar een boeking is een stap dichterbij.

In de virtuele tour van uw theater kunnen klanten de verschillende zalen, foyers of vergaderruimtes alvast bekijken en vergelijken om zo alvast tot een (voor-)selectie te komen.

Door de virtuele tour te verrijken met informatie als (aantal plaatsen, afmetingen, foto’s van mogelijke opstellingen en video’s van eerdere evenementen of voorstellingen) maakt u het tot een interactief geheel.

Voordelen virtuele tour theater

  • Uw theater is 24/7 virtueel te bekijken
  • Presenteer de mogelijkheden van de diverse zalen
  • Geef toekomstige artiesten alvast een virtueel kijkje in uw theater
  • Maak toekomstige bezoekers alvast digitaal wegwijs /li>
  • Presenteer uw theater digitaal op beurzen en evenementen

Zo eenvoudig werkt het!

Scannen

Configureren en uploaden

Beleven en delen

Het virtuele theater: welkom in de toekomst

Klanten zijn druk en vluchtig. Vooral online. Met een unieke interactieve virtuele tour van uw theater geeft u ze een reden om te blijven op uw website. Kijken wordt beleven. En beleven doet kopen. Klanten wandelen virtueel door uw theater alsof ze er in werkelijkheid zijn. Nog beter: ze kunnen zelfs theaterzalen met elkaar vergelijken om zo tot een beslissing te komen.

virtuele tour theater
virtuele tour theater benelux berlicum

Een virtuele tour: Meer dan fotografie

Foto’s belangrijk voor de visualisatie van de mogelijkheden van uw theater. Zeker omdat uw klanten zich eerst online oriënteren. Toch geven ze geen totaalbeeld van een zaal of foyer. Ook met een video kunt u dit niet bereiken, omdat de bezoeker de beweging van de camera moet volgen. 

Met een interactieve virtuele tour bepaalt de bezoeker zélf zijn route door het theater. Hij kan virtueel door een zaal lopen, maar ook het podium. Veel dichter bij de werkelijkheid kun je online niet komen.

Altijd open

Met een virtuele tour van uw theater bent u altijd open. 24 Uur per dag, 365 dagen per jaar kan uw theater bezocht worden. Door wie dan ook, waar dan ook ter wereld. Via een smartphone, tablet of PC met internetconnectie en zelfs in virtual reality. Internationale klanten kunnen zich op deze manier perfect oriënteren. 

virtuele tour theater de doelen
matterport ipad

Extra informatie

De virtuele tours kunnen verrijkt worden met media (foto’s, video, documenten en links). Zo kunnen we in de tour iedere zaal voorzien van extra informatie, zodat een klant weet hoeveel bezoekers er plaats kunnen nemen en wat de afmetingen zijn. Aan de hand van foto’s en video’s kunnen diverse opstellingen getoond worden en kan een beeld gevormd worden van eerdere evenementen en voorstellingen.

Live virtuele theatertour voor internationale klanten?

 

Uw theater zal ongetwijfeld geboekt worden door internationale klanten of klanten uit andere hoeken uit het land. Als u een virtuele tour van uw theater heeft, kunt u deze klanten met behulp van Teams, Zoom of Google Meet een live virtuele rondleiding geven.

Ook is het mogelijk uw theater in virtual reality te tonen. Virtual reality is ook een perfect medium voor beurzen en evenementen. U biedt hiermee bezoekers een unieke ervaring én heeft een prachtige give-away. U laat een prachtige indruk achter.

Commercieel onroerend goed
via3D-0807

Van virtueel bezoek naar tboeking

Het is zelfs mogelijk om in de virtuele tour een koppeling te maken tussen een zaal en een boekingsformulier. Zo zorgt een online presentatie voor meer boekingen van één van uw zalen. Dit geeft ongetwijfeld een impuls aan uw verkoopresultaten.

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw autoshowroom of wagenpark? Of heeft zelf een idee en wilt u met ons sparren over de uitvoering hiervan? Wij denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen. U bent slechts één telefoontje verwijderd van een unieke beleving voor uw autoshowroom.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat