Showrooms

MAAK UW SHOWROOM DIGITAAL EN INTERACTIEF

Virtuele tours van showrooms: de ultieme presentatie

Een virtuele tour van uw showroom biedt u en uw klanten veel voordelen. Met een virtuele rondleiding van uw showroom is uw showroom nooit gesloten, maar iedere dag van het jaar geopend.

Klanten kunnen voorafgaand aan een bezoek alvast een digitaal kijkje nemen, waardoor het fysieke bezoek een stuk effectiever wordt voor u en uw klanten. U slaat met een virtuele tour een brug tussen online en offline en andersom.

Zo kunnen wij uw showroom interactief maken en bijvoorbeeld producten uit uw showroom bestelbaar maken in uw webshop. De mogelijkheden zijn legio!

Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Door gebruik te maken van 3Dtours:

  • Onderscheid u zich van de concurrentie
  • Overtuigt u opdrachtgevers als innovatieve makelaar
  • Worden bezichtigingen concreter
  • Genereert u meer verkoop-/verhuurkansen
  • Biedt u kopers en huurders een ultieme vastgoedbeleving

Zo eenvoudig werkt het!

Scannen

Configureren en uploaden

Beleven en delen

Onderscheidend

Maak van uw website een online beleving door de virtuele tour van uw showroom te integreren. Laat bezoekers alvast virtueel rondkijken en snuffelen aan uw assortiment. Sla de brug tussen online en offline en vice versa. Een virtuele tour van uw showroom biedt u onderscheidend vermogen ten opzichte van uw concurrentie.

virtuele tour showroom boonman
virtuele tour showroom

Maak uw virtuele showroom interactief

De virtuele tours van showrooms die we maken hebben veel interactieve elementen, zodat websitebezoekers een online ervaring hebben die zijn weerga niet kent. Laat video’s zien met extra informatie, laat bezoekers afspraken maken met een geïntegreerde afsprakenmodule, verwijs ze naar uw website of koppel uw webshop aan de interactieve virtuele tour. 

Ultieme pré- én aftersalestool

Met de virtuele tours van Via3D heeft u een verkooptool in handen die kopers zowel voor- als na de afspraak met uw verkoopadviseurs kan helpen met het maken van een aankoopbeslissing. Stuur uw klanten voor de afspraak een link naar de virtuele tour en ze komen voorbereid op hun afspraak. In uw showroom doen bezoekers zoveel indrukken op, dat de virtuele tour kan helpen om alles nog een keer thuis te bekijken. 

fotografie bedrijfspand
virtual reality vastgoed

Steel de show met virtual reality tijdens beurzen

Mocht u uw showroom willen presenteren op een beurs of evenement dan is het gebruik van Virtual Reality zeker aan te bevelen. Virtual Reality is standaard opgenomen in de virtuele tours. VRbrillen trekken aandacht en dat is precies wat u wilt tijdens een evenement. De tours zijn te bekijken via Google Cardboards, Oculus Quest of een Samsung Gear VRbril.

Google Cardboards kunnen in uw huisstijl worden bedrukt en zijn een uitstekende give-away tijdens beurzen. Een Samsung Gear VR is wat prijziger dan de Cardboards, maar zeker betaalbaar en geeft een nog betere beleving van vastgoed. Bezoekers wanen zich even in het vastgoed dat u in virtual reality presenteert.

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Virtuele tours showrooms Portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Even brainstormen over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze 3Dtours? Wij denken creatief met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Uw succes in ons succes!

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat