MUSEUM

PRESENTEER UW TENTOONSTELLINGEN WERELDWIJD MET EEN VIRTUELE TOUR VAN UW MUSEUM

Met interactieve virtuele tours willen we tentoonstellingen in uw museum wereldwijd toegankelijk maken. Met behulp van een revolutionaire 3Dcamera maken we een virtueel model van uw museum en ieder afzonderlijk kunstwerk, schilderij, collectie, foto of artefact. Het resultaat: een interactieve virtuele tour.

In de virtuele kunnen websitebezoekers uw museum en alle stukken van  bekijken alsof ze in uw museum staan. Met hotspots kan verdiepende achtergrondinformatie gegeven worden. Een unieke online beleving die een bezoek aan een museum een hele andere dimensie geeft.

Virtuele tour museum:

  • Vergroot uw doelgroep, maak tentoonstellingen virtueel
  • Digitaliseer tentoonstellingen, maak een archief
  • Zet virtuele tentoonstellingen in voor educatie
  • Open uw museum virtueel 365 dagen per jaar /li>
  • Laat bezoekers uit de hele wereld virtueel een bezoek brengen

Zo eenvoudig werkt het!

We scannen uw museum

We configureren de virtuele tour

Beleef en deel uw virtuele museum

Het virtuele museum: welkom in de toekomst

Tentoonstellingen komen en gaan. Hoe zonde is het dat deze “verloren” gaan in uw museum? Een virtuele tour biedt een oplossing en laat tentoonstellingen in uw museum virtueel voortbestaan. 

Een virtuele tour van een museum biedt meer voordelen; zo is het museum wereldwijd te bekijken voor iedereen met een internetverbinding. Misschien ontstaat hierdoor wel een nieuw verdienmodel.

virtuele tour museum christies
virtuele tour museum jheronimus

Een virtuele tour: meer dan fotografie en video

Natuurlijk kunt u foto’s of een video laten maken van uw museum, maar we zijn ervan overtuigd dat een virtuele tour de beste oplossing geeft voor het visualiseren van uw museum. 

Foto’s geven ze geen totaalbeeld van uw museum. Ook met een video kunt u dit niet bereiken, omdat de bezoeker de beweging van de camera moet volgen. 

Met een virtuele tour voor uw museum bepaalt de bezoeker zélf zijn route. Hij kan virtueel om een kunstwerk heen lopen, maar een versnelde route volgen. Veel dichter bij de werkelijkheid kun je online niet komen.

Altijd open

Met een virtueel tour van uw museum bent u altijd (virtueel) open. 24 Uur per dag, 365 dagen per jaar kan uw zaak bezocht worden. Door wie dan ook, waar dan ook ter wereld. Via een smartphone, tablet of PC met internetconnectie en zelfs in virtual reality. 

Ook voor beurzen, evenementen en congressen is een virtuele versie van uw museum erg praktisch.

virtuele tour kasteel
virtuele tour hotspot museum

Interactieve virtuele tours

De virtuele tours kunnen verrijkt worden met media en links. Dit kunt u zelf doen of door ons laten verzorgen. U kunt op deze manier kunstwerken voorzien van verdiepende achtergrondinformatie in de vorm van tekst, foto’s, video’s, documenten en links naar relevante webpagina’s. 

Van virtueel bezoek naar een ticket

Het is zelfs mogelijk om in de virtuele tour een koppeling te maken tussen het virtuele bezoek en het kopen van een ticket. U zou de virtuele tour daarvoor ook commercieel in kunnen zetten. Er zijn tal van andere mogelijkheden en ideeën die we graag met u bespreken.

kasteel

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Meer weten over een virtuele tour voor uw museum?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw autoshowroom of wagenpark? Of heeft zelf een idee en wilt u met ons sparren over de uitvoering hiervan? Wij denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen. U bent slechts één telefoontje verwijderd van een unieke beleving voor uw autoshowroom.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat