VAKANTIEVERBLIJVEN

PRESENTEER UW VAKANTIEHUIZEN, BED-AND-BREAKFAST OF VAKANTIEPARK IN 2D, 3D ÉN VIRTUAL REALITY

Met Matterport 3Dtours biedt u gasten een bijzondere online beleving van uw vakantiehuis, -villa, bungalow of bed-and-breakfast. Deze beleving is zo realistisch, dat u gasten al heeft overtuigd nog voordat ze boeken. Er is geen betere manier uw vakantieverblijf te presenteren.

Deze revolutionaire technologie zorgt voor vertrouwen. U genereert hiermee  sneller en meer boekingen. Niet alleen dat. Omdat bezoekers uw vakantiehuis of vakantiepark al  gezien hebben,  weten zij precies wat ze kunnen verwachten. U managet verwachtingen op een manier zoals u die niet eerder gezien heeft.

Het plaatsen van een 3Dtour op uw website is net zo eenvoudig als het plaatsen van een YouTubevideo. Daarna kan iedereen met een smartphone, tablet of PC waar dan ook ter wereld 24/7 uw horecazaak online beleven. Een ervaring die u als ondernemer uw toekomstige gasten toch niet wilt onthouden?

Door gebruik te maken van 3Dtours:

 • Verras en overtuig websitebezoekers
 • Onderscheid u van de concurrentie
 • Genereer meer boekingen
 • Manage verwachtingen
 • 24/7 en 365 dagen per jaar open voor publiek
 • Brengt het vakantiegevoel naar het internet

Zo eenvoudig werkt het!

We scannen de vakantiehuizen

We configureren en uploaden de 3Dmodellen

Binnen 48 uur kunnen uw gasten hun vakantiehuis virtueel bekijken

Veel meer dan fotografie

Om gasten online te overtuigen, is veel meer nodig dan professionele fotografie alleen. Het internet staat boordevol foto’s van uw vakantieverblijf. Deze zijn genomen met smartphone’s van uw gasten en worden gevonden door toekomstige gasten.

Maak uw website en social media uniek door gasten een interactieve virtuele wandeling aan te bieden door uw vakantiehuis, vakantievilla of bungalows. Kijken wordt beleven met de Matterport 3Dtours.

matterport multiple devices
matterport smartphone

Laat de mogelijkheden zien

Onze Matterport 3Dtours bieden mogelijkheden om uw vastgoedverblijven in optima forma te presenteren. U geeft websitebezoekers hiermee interactief kijkje in hun nabije toekomst. Een toekomst waar ze genieten van een overnachting in uw vakantiehuis, groepsaccomodatie of bungalowpark. U laat het vakantiegevoel online al beginnen.

Toepassingsmogelijkheden

 • Geef interactieve rondleiding door uw vakantievilla
 • Presenteer de omgeving met 360graden beelden in de tour
 • Toon de verschillen tussen de vakantiebungalows
 • Geef verdieping aan vertrekken door de integratie van video, fotogalerijen en meer
 • Koppel Matterport 3Dtours aan online boekingsformulieren door middel van links

Het is allemaal mogelijk met onze Matterport 3Dtours.

matterport plattegrond
virtual reality vastgoed

Virtual reality voor uw vakantieverblijf?

De Matterport 3Dtours zijn te bekijken op  iedere PC, tablet of smartphone met internetverbinding. Waar dan ook ter wereld. Maar wilt u zich écht onderscheiden? Biedt uw toekomstige gasten dan een  virtual reality ervaring.

Met behulp van eenvoudige kartonnen Virtual Reality bril wanen gasten zich even in uw vakantiehuis bed-and-breakfast of groepsaccomodatie. Deze VR-bril kan volledig in uw huisstijl worden opgemaakt en is betaalbaarder dan u denkt. We helpen u graag om virtual reality te implementeren in uw marketingmix. 

Virtual reality is ook een perfect medium voor beurzen en evenementen. U biedt hiermee bezoekers een unieke ervaring én heeft een prachtige give-away. U laat een prachtige indruk achter.

Google Cardboards kunnen in uw huisstijl worden bedrukt en zijn een uitstekende give-away tijdens beurzen. Een Samsung Gear VR is wat prijziger dan de Cardboards, maar zeker betaalbaar en geeft een nog betere beleving van vastgoed. Bezoekers wanen zich even in het vastgoed dat u in virtual reality presenteert.

3D TOUR Demo

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze gerealiseerde 3D en Virtual Reality Projecten

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

frank

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw vakantieverblijf of vakantiepark? Of heeft zelf een idee en wilt u met ons sparren over de uitvoering hiervan? Wij denken graag met u mee en komen met creatieve oplossingen. U bent slechts één telefoontje verwijderd van een unieke beleving voor uw vakantiehuis of vakantiepark.

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat