Uw bedrijf onderscheidend presenteren?

CREËER EEN UNIEKE EN INTERACTIEVE BEDRIJFSrREPORTAGE IN 3D ÉN VIRTUAL REALITY

Een interactieve presentatie van uw bedrijf

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw bedrijf te online te presenteren? Ontdek dan de ongekende mogelijkheden van bedrijfreportages van Via3D.nl. Niets kan beleving van uw bedrijf beter overbrengen dan de 3Dtours van Via3D.nl. We voegen een derde dimensie aan uw bedrijfspresentatie toe, zodat uw zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Door gebruik te maken van 3Dtours:

  • Word bekijken beleven: u vergroot verkoopkansen
  • Verrast en verbaast u klanten door deze nieuwe technologie
  • Worden websites en social media verrijkt interactieve content
  • Biedt U 24/7 Open huis
  • Maakt u van evenementen en beurzen belevenissen

Zo werkt het!

Scannen

Configureren en uploaden

Beleven en delen

24/7 Te bekijken waar ook ter wereld

Door het gebruik van 3Dtours zorgt u voor meer online interactie tussen websitebezoeker en uw bedrijf. Of dit nu een congrescentrum is, een trouwlocatie, restaurant of winkel. Toekomstige klanten hebben uw bedrijf al gezien, nog voordat ze fysiek een bezoek brengen.

De 3Dtour zorgt ervoor dat  uw bedrijf 24/7 in optima forma getoond wordt, zonder dat er fysieke afspraken nodig zijn. De tours kunnen waar dan ook ter wereld op ieder device bekeken worden, zelfs in virtual reality.

matterport smartphone

Meer dan foto en video

Een bedrijfsreportage in 3D en virtual reality biedt veel meer dan foto’s of video. Uw klanten kunnen hiermee een virtueel bezoek brengen aan uw bedrijf en zelf bepalen wat ze wel en niet bekijken en hoe lang. Het is alsof ze in uw bedrijf staan.

Ook uw personeel in 3D

Voor diverse bedrijven hebben we naast het gebouw ook het personeel in 3D toegevoegd. Hiermee krijgt een 3Dtour een persoonlijk tintje. Via hotspots kunnen we extra informatie geven over uw medewerkers. Zo kunnen uw klanten alvast virtueel kennis maken. Uniek en onderscheidend.

bedrijfsreportage
virtual reality vastgoed

Evenementen en virtual reality

Bent u als bedrijf aanwezig op een beurs of evenement dan leent de VR-mogelijkheid van de 3Dtours zich uitstekend om aandacht van het publiek te trekken.

Virtual Reality is standaard opgenomen in de 3Dtours.  VRbrillen trekken aandacht en dat is precies wat u wilt bereiken tijdens een evenement. De tours zijn te bekijken via Google Cardboards of een Samsung Gear VRbril.

Google Cardboards kunnen in de huisstijl worden vormgegeven en zijn een uitstekende give-away tijdens beurzen. Een Samsung Gear VR is wat prijziger dan de Cardboards, maar zeker betaalbaar en geeft een nog betere beleving van vastgoed. Bezoekers wanen zich even in locatie, winkel of restaurant dat u in virtual reality presenteert. Voegt u hier een spelelement aan toe dan is succes gegarandeerd.

Demo van een bedrijfsreportage

Hieronder vindt u een demo van een 3D TOUR met de verschillende mogelijkheden.

Portfolio

Hieronder vind u een kleine selectie uit onze portfolio om u een beeld te geven van de talrijke mogelijkheden van VIA3D.

jessica

Kopje koffie?

Bent u van plan een reportage te maken van uw bedrijf? We maken graag een creatief plan om uw bedrijf en medewerkers op een unieke en onderscheidende manier te presenteren. Neem gerust contact op. 

Vraag een offerte aan
WhatsApp chat