Een luxe villa verkopen: Nieuwe Stijl

Hoe verkoop je een luxe villa in een tijd waarin tot wel 80% van het oriëntatieproces op het internet plaatsvindt? Via3D zorgt ervoor dat uw villa maximaal gepresenteerd wordt op het web, zodat potentiële kopers zich virtueel al helemaal thuis voelen in uw villa. Waar dan ook ter wereld is het mogelijk om uw villa in 3D te bekijken en bovendien de omgeving te ontdekken via de inzet van drones.

Bent u van plan een luxe villa te verkopen?

Of u nu makelaar, belegger of eigenaar bent. Via3D helpt u uw villa te verkopen met de modernste technologie. We werken door heel Nederland. Dit is waar (internationale) kopers op zitten te wachten. Vanuit hun luie stoel door uw huis heen wandelen alsof ze er in staan en bovendien een goed beeld krijgen van het huis en de omgeving. Hiermee maakt u de stap naar een bezichtiging een stuk kleiner en komt de verkoop een stap dichterbij.

Over deze luxe villa

Deze villa maakt onderdeel uit van een in 2007 gerealiseerd kleinschalig en exclusief parkplan van 4 villa’s. Voorheen stond daar een eeuwenoude boerderij met grote schuren. HilberinkBosch architecten bracht de samenhang van die voormalige gebouwen terug in een moderne vertaling waarbij rond een gezamenlijk erf drie villa’s zijn gelegen. Eén daarvan, achter op het erf en prominent in het midden, is deze bijzondere ‘schuurwoning.’ De constructie is gemaakt van traditionele houten gebinten en dekbalken die de basis van deze woning vormen.

Bekijk hieronder de dronevideo: