Matterport

Matterport Showcase 2.0: de 3Dtours worden nóg interactiever!

Recentelijk heeft Matterport Showcase 2.0 aangekondigd. Showcase 2.0 heeft een aantal nieuwe kenmerken waardoor de 3Dtours nóg beter en interactiever worden. Er zijn meer mogelijkheden om je als kantoor te profileren, er zijn contactmogelijkheden toegevoegd en de navigatie is nog gebruikersvriendelijker geworden. Bekijk onze promo hieronder:

Wat is er verbeterd aan de Matterport 3Dtours?

 

Betere profilering van je kantoor

Je wil je als makelaar onderscheiden van je concurrentie door middel van de inzet van moderne technologie. De revolutionaire 3Dtours van Matterport brengen de visuele presentatie van je woningen naar het hoogste niveau. De 3Dtours bieden nu de mogelijkheid om jouw kantoornaam beter en duidelijker te presenteren zodat alle credits aan jou toekomen.

Meer informatie en betere contactmogelijkheden

Bezoekers hebben de mogelijkheid om het meer-informatie-katern aan te klikken. Hier is de volgende informatie opgenomen:

  • Naam van het makelaarskantoor
  • Korte omschrijving van het object
  • Contactinformatie van de makelaar
  • Adres van het object

Hotspotrails:

Op basis van snapshots (vanaf nu dus “Hotspots” genoemd) die we in de 3Dtour maken, wordt het mogelijk om in de 3Dtour te “zappen” van het ene vertrek naar het andere. Zo kan een bezoeker nog sneller door het 3Dmodel navigeren en bijvoorbeeld het traplopen overslaan.

Automatische rondleiding (Video)

Op basis van de hotspotrails is het mogelijk om met 1 druk op de knop automatisch een rondleiding te bekijken waarbij de hotspots 1 voor 1 getoond worden. Er is subtiele beweging in de beelden opgenomen, waardoor het voor de bezoeker plezierig is om naar te kijken. Deze video’s kunnen we beschikbaar maken voor plaatsing op Funda!

Verbeterde navigatie

Het navigatiemenu van de 3Dtours is gewijzigd. Het is nu eenvoudiger om te switchen van verdiepingen, waardoor de 3Dtours nog gebruiksvriendelijker worden. Ook is het mogelijk om van de indoorstreetviewmodus snel te schakelen naar de poppenhuismodus en de plattegrondmodus. Zo ontleed je als websitebezoeker werkelijk een huis tot in detail en is de stap naar een bezichtiging veel sneller gezet.

Verwachte verbeteringen van de 3Dtours van Matterport in 2015

We zijn erg enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die binnenkort toegevoegd zullen worden aan de Matterport 3Dtours. Bekijk hieronder alvast een preview: